Muovinauhaa ja talkoohanskaa

Kaulin.jpg

Kepulaisilla ja parilla Kokoomuksen kaverilla on muistinmenetys ja deja vu samaan aikaan. Uskovat että ovat unohtaneet tämän ennenkin. Ainakin ovat yrittäneet unohtaa. Toisaaltahan sitä huomaa vasta kun yrittää unohtaa jotain, että kuinka hyvä muisti on. Laskivatko nämä Suomen toivot talkoissaan ja toiset sankarit pyöriessä pienissä piireissään, että kun talkoohanskat on naulassa ja muoviruilut kepin nokassa jo haalistuneet niin kansa unohtaa ja ei kaivele ”turhia”.

Toimittajat ja poliisi olivat taas hereillä. Kuulemani mukaan oli Kalli sanonut toimittajille, että ”meillä ei ole mitään salattavaa”. Näin sieluni silmin toimittajien ilmeet ja silmien laajenevan kuin ketun silmät rusakon nähdessään. Eivät varmaan pysyneet pöksyissään kun ajoivat takaisin byroolleen kertomaan, että laittakaa liesi päälle sillä kohta on soppaan ainekset.

Demarit ovat olleet hissunkissun, joten siellä on varmastikin odotettavissa jotakin ennen vaaleja. Se on vähän sama poliittisten toimijoiden kanssa kuin lapsien ”kun on hiljasta niin tekevät pahojaan”. Voi olla myös, että oikeiston koneisto tekee yötä-päivää työtä iskeäkseen itärintamalle ja heidän sotkuihinsa. Vaikea uskoa, että demarit olisivat paljoa sen puhtaammilla vesillä kuin muutkaan suuret puolueet. Sitten on Vihreät ja Persut, no näillä heidän budjeteillaan tuskin on kummosia rahoitussotkuja. Persujen tulevista ehdokkaista voi korkeintaan ilmetä jotakin ”kivaa” taustoista ja taas saa lehdet lööppejä painoon. Kristilliset, no antaa olla…

Monet politiikoistamme unohtavat, että suurin osa heidän mediahuomioarvonsa korreloituu suoraan heidän toimintansa typeryyteen. Toisaalta mietin, että onko meidän pakko löytää vaalirahasotkuun pikainen ratkaisu? Emmekö voisi vain nauttia ongelmasta jonkin aikaa ja antaa osallisten muhia sopassaan? Totuus kun tulee lopullisesti julki se tekee kipeää ja sekoittaa vielä poliittisen kentän pakkaa rajusti. Syyttömäksi todettujen kohdalla epäilys poistetaan mutta tapausten johdosta luottamuspula politiikkaa kohtaa kasvaa kansan riveissä entistä syvemmäksi. Sääli sinänsä asiansa asiallisesti hoitavia poliitikkoja kohtaan.

-romppu-

www.romppu.fi

Image: FreeDigitalPhotos.net

”>Valokuva

Jätä kommentti

css.php