Mahtava peräsin ja pulleat purjeet

22994wbm9gm46ah.jpgArmeijassa teimme psykologisen testin jossa oli hurja määrä kysymyksiä. Yksi mieleenpainuvista oli ”Onko sinusta koskaan tuntunut että vanne kiristäisi päätäsi”. Vastasin ”Ei ole”. Ei tullut uraa puolustusvoimissa.

Nyt haluaisin esittää samaisen kysymyksen muunneltuna Hägglundille. Onko alkanut EVP Herr Generalilla koppalakki kiristämään?? Eläköitynyt kenraali ja puolustusvoimain komentaja Gustav ”Hägge” Hägglund nosti taas itsensä uudelle tasolle. Uusimmassa naistenjulkaisussa nimeltä Anna kyseinen herra laskettelee, että hän ei voi hyväksyä läskiä naisessa. Oli Ameeriikan matkalla tullut huomattua kuinka Ameeriikassa on kaikki suurta ja mahtaavaa. Jopa naisten perät.

Lehtitietojen mukaan sotaherra oli kommentoinut lihavuus ja huonosti istuva mekko vie häneltä kaikki halut. Läski ei vain kuulu naisellisuuteen, hän täsmensi IS:lle. Tulikohan hän kysyneeksi, että oliko hänen haluilleen mitään käyttöäkään? Epäilen vaan, että jos Alabaman tyttö olisi Häggelle pitänyt pienet rättisulkeiset niin olisi mielipiteet muuttuneet ja tullut käskyketjuihin katkoksia.

Luin eilen uutisointia jossa kerrottiin Perussuomalaisten kannatuksen olevan kovaa luokkaa varuskuntapaikkakunnilla. En tätä ihmettele, kerran puolustusvoimain ex- komentajakin ja kenraali EVP latelee kommenttejaan ja esittelee ymmärrystään ympäröivästä maailmasta tavalla joka vie hänet toistuvasti lööppeihin tasolla Tukijainen Co. Wincapita-sekoilu oli myös osoitus siitä miten vahvoilla eväillä Suomen puolustusta on johdettu. Toki, tähän höynäytykseen meni paljon muitakin ns. fiksuja kavereita. Toisaalta ihmettelen, että mikä helekatin hinku Hägglundilla on tunkea itseään julkisuuteen. Nauttisi ansaituista eläkepäivistään ilman, joutavanpäiväisiä ja omituisten kommenttien saattelemia, naistenlehtien haastatteluja.

Huomaa ettei G. Hägglund ole laivaston miehiä, siellä on herrasmiehiä joille pulleat purjeet ja mahtava peräsin eivät liene ongelma. Toivotan Hägglundille komean uran kunniaksi hyvin ansaittuja eläkepäiviä.

Marko Romppu Romppanen

Image: AKARAKINGDOMS / FreeDigitalPhotos.net’

Helmi herran kommenteista:

Miksi naisten pitäisi sopeutua tiettyyn ulkonäkömuottiin?

– Eihän heidän tarvitse, hei – vain jos he haluavat minua vietellä. Menköön tuonne johonkin arabimaahan, niin vaikka miten pulskia olisivat, ne ovat vain etusijalla. Ne rupeavat siellä heti avioliiton jälkeen syöttämään morsianta, niin että hän lihoisi sellaiseen kuntoon, että voidaan näyttää ympäristölle, että on varaa ja sillä tavalla. Ihmiset ovat erilaisia ja tämä nyt on vain minun mielipiteeni.

Koko keskustelu: http://www.iltalehti.fi/viihde/2011042713609441_vi.shtml

Jätä kommentti

css.php