Anttilaa kynnelle

32686dodjxkyxy2.jpg

Timo se vaan horisee, ja kun alkavat tutut virpoo, ei Timolle käy hoputus. Lukkoon meni poika rukka. Hermo meni ku omaakin allia kuristaa, mutta sitten puhutaan vaan kreikan allin kusetuksesta. Istuvat anssit yrittävät saada miehen hyväksymään hillitöntä kuppausta.
No, tuli sitten teuvon arska, tunnettu sellun pilaaja, mies jota ilman saha on lirissä kuin entisen poliisin tutka lukossa.

Tuli julki villinpuoleinen juttu. Teuvon arska nautiskeli tutun virvokkeita, itse tarjosi tutuille viskiä, ja olipa mukana entinen sylvikin. Unohtuko hetkeksi verojen hoivaaminen ja kaiken maailman hallit kuluineen. Ei unohtunut.

Uutisista saimme lukea kuinka nyt on tuttu vihoissaan. Pahoittelee ku kaveri kehtaa julkisesti hattu vinossa tupakoida kessua kuin hekottava pappi hattulan virtausjuhlissa.

Oli ollut villi paari, viritelty hattua ja otettu vodkaa jäillä. Ilta oli tolkutonta muljotusta, hattua viriteltiin ja porukalla veisattiin alttona. Meinas tulla sellosta fagotti, piti sussua tukea.

Luvattomassa paikassa vierailevana huttusena. Siellä oli tupakoitu kessua, jututeltu vielä vihdinpuoleisia tuttuja. Jälkeen päin julkisuudessa kovasti kysyttiin että oliko piiskattu virpiä kylliksi. Lopuksi oli kuuleman mukaan annettu sitten vanua arville kerran hauskanpito tuttua vihlasi.

Nyt Teuvon arska vakavana julkisuudessa kyselee: Oisko ollut parempi vaan jututella tuttua virossa kuin  heilua vellun pidoissa. Eihän siellä mitään juotu kunhan vain syötiin villen pitopalvelun vellun pottuja villin kuhan kera. Jälkkäriksi oli viikunoita ja vattuja. Mitä naisiin tulee niin eihän se ku vappulan regina sano et vilkuta mulle, niin ja voihan sitä aina tutuille vipata. Oli siellä muidenkin tuttuja virtanaan.

Onko Teuvon arska väärinymmärretty sotamies rannalla, vai vain tavallinen vallu pihalla? Mikä nyt on selvää, niin ei Teuvon arska ole vihreänuttuinen vihtori lettunen.

-romppu-
Image: Pixomar / FreeDigitalPhotos.net

2 kommenttia artikkeliin “Anttilaa kynnelle”
 1. avatar Kenttätyöläinen HLM sanoo:

  Romppu Romppainen.

  Aivan liian vaikeata tekstiä. Paljon oli hyviä ajatuksia niille joiden äly riittää piilotekstiin tai sanakäänöksiin tai ovat seuranneet uutisvirtaa. Harva osaa yhdistää tutun vihoissaan olevaksi Tom Packalénin. Myös muut asiayhteydet olivat aivan liian vaikeaselkoisia. Poikkesit tyylistäsi. Liekö ollut kiire syynä?

  Vanhaan palatakseni. Kerro totuus Hämeenlinnan vihreistä. Uskon sinun ajattelevan yhteistyöstä kuten väitin.

 2. Olli, Olli, huomenta sinulle myös.

  Että sinä jaksat riekkua noista Hämeenlinnan Vihreistä. Ei nämä mitään uskonasioita ole, eivät edes Usko E. Luttisen.

  Mitä taas tekstiin tulee niin tuo nyt oli tuommonen nopeesti nakuteltu jorina iltapalan sivussa. Vaatiiko tuo nyt paljoa ymmärrystä lukijoilta ku ei sitä tainnut olla kirjoittajallakaan liiemmälti.
  Lehteä kun luin, siinä täysin suin, ajatuksia sanoiksi puin. Oisko hyvä jos laittais näin vai nuin -tyyliin.

  Väliaika, kahvia ja pullaa.

  -romppu-
  PS: se Romppanen on iliman iitä.

Jätä kommentti

css.php