Tietoja

 

Olen intohimoinen elämän tasa-arvoisuuden äänitorvi, perhe ja lapset ovat erityisen lähellä sydäntäni – niistä ei tingitä. Tyyliltäni olen sellanen maaseutuystävällinen city-vihreä, jota on todella vaikea kategorisoida mihinkään muottiin. Asun kaupungissa, mutta olen myös asunut maaseudulla, talikko kourassa, lapsuudessani paljon. Minulle raaka työ ei ole mitään uutta ja työhistoriaani kelpaa verrata mihin vaan.

Turhanpäiväinen kiihkoilu ja hörhöily minua lähinnä huvittaa. Asiat hoidetaan tolkun järjellä ja perustelluilla liikkeillä. Suoraselkäisyys on yksi asioiden hoidon perusta ja se hoidetaan kuntoon vaikka rautakangella.

Maailmaa katselen avarakatseisena ja arvostan myös vastapuolten perusteltuja kantoja. Talouden ja ympäristön eteen on tehtävä töitä nyt eikä vasta huomenna. Kansainvälisyys ja avoimuus ovat Suomelle ennen kaikkea voimavara. Lapseni tulevissa kevätjuhlissa siedän Suvivirren ja itsenäisyyspäivänä ukkiani muistellen kajautan Maamme-laulun.

Haluan tehdä työtä ihmisten turvallisen elämän ja onnellisuuden eteen. Uskon vahvasti, että nämä tärkeimmät tavoitteet saavutamme yhteiskunnassa, jossa yritykset voivat kehittyä ja menestyä löytämällä uusia innovaatioita. Ihmisillä on mielekäs työ ja yksilöt haluavat ja kykenevät kantamaan vastuuta itsestään ja läheisistään. Heikommista on kannettava vastuuta ja kannustettava eteenpäin, viime kädessä kuitenkin jokaisella on itsestään vastuu.

Toimissani pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen, unohtamatta perhettäni, erityisesti perheemme pikkuneidin tarvitsemaan aikaa ja huomiota. Olen yrittäjäperheestä ja toimin osakasyrittäjänä, työskentelen kuitenkin palkkajohtajana ulkopuoliselle. Harrastuksina on Nuorkauppakamari, valokuvaus ja kirjoittaminen. Toimin kahdessa lehdessä kolumnistina.

Maaseutuystävällinen city-vihreä visionääri

Olen positiivisesti hämäläis-karjalais-savolainen, vääräleuka ja sanavalmis, energia- ja markkinointiasioiden asiantuntija. Olen toiminut työelämässä tiskarina, muurarin apulaisena, kokkina, ravintolapäällikkönä, baarimestarina, myyjänä, rauhanturvaajana sekä myyntipäällikkönä ja tästä monen koulun ja toimenkuvan jälkeen päätynyt ammattijohtajaksi.

 Urheilussa toimin mieluummin taustavaikuttajana ja erityisesti juniori-, tyttö- ja naisurheilu ovat minua lähellä. Salibandyssä toimin suomalaisten seurojen valitsemana hallitustason urheiluvaikuttajana Suomen Salibandyliitossa.

 Minua kuvaa parhaiten sellaiset sanat kuin lämminhenkisyys, aitous ja aito välittäminen ihmisistä. Olen ennakkoluuloton ja minulla on vilpitön pyrkimys yhteiseen hyvään.

www.romppu.fi

css.php